Rudić: Dalić najbolje zna kako treba pripremiti ekipu

Legendarni vaterpolski trener Ratko Rudić komentirao je na završnici Hrvatskog kupa u Zagrebu i šanse Vatrenih u sutrašnjem okršaju protiv Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, piše hrt.hr.

– Dosta sam aktivan u Hrvatskom vaterpolskom savezu i u Upravnom odboru i Stručnom savjetu, pratim sve utakmice sa velikim zanimanjem. Imali smo jučer dvije jako zanimljive utakmice iako su i Jug i Jadran bili veliki favoriti, ali imali su dosta poteškoća. Sada imamo utakmicu zanimljivu utakmicu ženskog vaterpola između Mladosti i Poška , mora se reći da je njima i početak sezone te nisu u punoj formi, kazao je Rudić na početku.

Proslavljeni hrvatski trener komentirao je i veliki nogometni okršaj s Brazilom, u svojoj je bogatoj karijeri bio i na klupi Brazila u vaterpolu.

– Poznajem Zlatka Dalića, on je jedna jako smirena i staložena osoba, dobro promisli što treba raditi i odlično priprema utakmice. Mislim da on najbolje zna kako treba pripremiti ekipu da u toj utakmici dođe do željenog rezultata. Nogomet je možda jedini od sportova u kojem mala razlika u kvaliteti nije nikakva garancija da će ta ekipa pobijediti pa zbog toga sutra i Hrvatska ima velike šanse protiv Brazila, rekao je Rudić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?