Prodajni predstavnik (m/ž) Oglas za posao Mostar, Grude, Livno, Čitluk, Ljubuški, Široki Brijeg, Tomislavgrad, Međugorje, Neum

Eurosan d.o.o. Mostar, jedna od vodećih tvrtki u području prodaje profesionalnih sredstava za održavanje higijene i opreme za zaštitu na radu, zastupnik svjetski poznatih brandova (Kimberly-Clark, Tork, Diversey, Delta Plus, 3M, TTS, Hygiene Fresh, Vileda Professional), raspisuje natječaj za sljedeće radno mjesto:


PRODAJNI PREDSTAVNIK za aromatizaciju prostora


Što je Eurosanova usluga aromatizacije?
Aromatizacija prostora podrazumijeva uslugu savjetovanja, prodaje i postavljanja automatskih dispenzera osvježivača zraka. Aromatizacija ima praktičnu svrhu kroz rješavanje jednog od velikih problema klijenata – uklanjanje neugodnih mirisa u prostoru. Druga namjena aromatizacije je marketinška, s obzirom da je miris najutjecajnije osjetilo u oblikovanju dojma o prostoru. Naša usluga aromatizacije podrazumijeva savjetovanje o odabiru mirisa i količine dispenzera, te redovnu izmjenu punjenja svaka 4 tjedna. Odabirom usluge aromatizacije klijent više ne mora brinuti je li bočica osvježivača prazna i sam naručivati novi osvježivač kada se on potroši. 


Što radi Prodajni predstavnik za aromatizaciju prostora?


Osigurava efikasnost cjelokupnog procesa usluge aromatizacije prostora – od ugovaranja posla do redovne izmjene punjenja. Dio je odjela prodaje i svakodnevno komunicira s kolegama iz odjela uredske prodaje, komercijale, nabave i skladišta. Unaprijed planira svoje aktivnosti radi optimizacije uloženog vremena i rada. Pomaže nabavi u planiranju zalihe u skladu sa svojim prodajnim ciljevima i planovima. Većinu svog radnog vremena provodi na terenu u komunikaciji s klijentima. Direktno odgovara direktoru prodaje.


Želite se prijaviti za posao i zanima vas što očekujemo od vas?

  • Proaktivnost i odgovornost u radu,
  • Otvorenost za rad na terenu,
  • Naglašenu sposobnost samoorganizacije,
  • Razvijene komunikacijske, prodajne i pregovaračke vještine,
  • Spremnost za učenje i usvajanje novih tehnologija i alata,
  • Informatičku pismenost i aktivno korištenje MS Office alata,
  • Da ste aktivan vozač s položenom B kategorijom,
  • Poželjno iskustvo na poslovima prodaje i poznavanje engleskog jezika.

Alati za rad

  • Službeno vozilo, računalo i mobitel.

Radno vrijeme

  • Puno radno vrijeme, od 7.30 do 16 sati.

Lokacija – područje rada
Sjedište tvrtke je u Mostaru, ali specifičnost radnog mjesta podrazumijeva terenski rad na lokacijama Mostar, Neum, Čitluk, Međugorje, Ljubuški, Grude, Posušje, Livno, Tomislavgrad.
Postanimo kolege!
Ako ste zainteresirani za preuzimanje uloge Prodajnog predstavnika za aromatizaciju prostora, pošaljite nam svoj životopis i prijavu putem opcije PRIJAVI SE NA OGLAS (Klikni ovdje)”. 

Natječaj ostaje otvoren do 31.12.2022.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?