HRS se oglasio o jučerašnjem igraču utakmice: Navijači biraju

Hrvatski rukometaši jučer su pregazili reprezentaciju SAD-a sa 40-22 i nakon početnog šoka osigurali plasman u iduću fazu natjecanja. Naši igrači bili su raspucani, odlični su bili i vratari, nekoliko igrača konkuriralo je za igrača utakmice, a nagrada je na kraju otišla u ruke Amerikanaca, točnije Garyja Hinesa, piše hrt.hr.

Hrvatsku su do pobjede predvodili Igor Karačić s osam golova, te Josip Šarac sa šest golova, Glavaš je dodao pet. Slavić je imao 10, a Kuzmanović pet obrana pa je sve iznenadilo kada je organizator igračem utakmice proglasio Amerikanca. 

Hines je bio najbolji u redovima SAD-a, upisao je šest golova, a nagradu je primio sa osmjehom na licu, pa se zaključuje kako mu poraz od 18 razlike nije teško pao.

Iako se isprva činilo kako je ovo skandalozna odluka organizatora IHF-a, Hrvatski rukometni savez je medijima poslao kratko priopćenje po tom pitanju. Naime, igrača utakmice biraju navijači, a ne članovi IHF-a. 

– Nastavno na netočne napise u dijelu medija, koristimo priliku informirati Vas da na ovom Svjetskom prvenstvu igrača utakmice ne biraju članovi Svjetske rukometne federacije (IHF – a). Najboljeg igrača utakmice biraju navijači glasanjem putem aplikacije i/ili službene web stranice IHF – a.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?