Marca kritična prema Modriću nakon poraza u ‘El Clasicu’

Nogometaši Barcelone rekordni 14. put postali su pobjednici španjolskog Superkupa nakon što su u finalu u Rijadu na stadionu Kralja Fahda pred 60.000 gledatelja pobijedili Real Madrid sa 3-1, piše hrt.hr.

Barcelona nadigrala Real i osvojila španjolski Superkup!

Barcelona je predvođena fantastičnim veznim redom i dvojcem Pedri – Gavi u potpunosti ugušila igru Reala i došla do visoke pobjede u jednom od najvećih derbija na svijetu. 

Nakon poraza u Rijadu, španjolske novine Marca naklonjene Realu dale su svoju ocjenu za igrače Kraljevskog kluba, a među onima koji nisu bili u najbolje svijetlu našao se i kapetan Vatrenih Luka Modrić

Marca piše kako se u finalu greške skupo plaćaju, a Real ih je činio dosta, ističu kolaps obrambenog dvojca Carvajal Rudiger, a naglašavaju kako su i ostali imali lošu večer. Camavinga je Krossa dovodio do očaja, Modrić ne postoji nakon SP-a, Vinicius je izgubio iskru, a Valverde nije imao nikakvog utjecaja. 

U pojedinačnom osvrtu na svakog igrača, Marca je za našeg Modrića napisala kako je on igrač na kojeg je Svjetsko prvenstvo najviše utjecalo. 

– Izvan igre je u svakom trenutku. Pokušao je povezati igru, spojiti se s napadačima, ali nije uspio jer je čitava momčad imala problem izlaženja sa svoje polovice, napisala je Marca. 

Ni ostali igrači nisu ostali pošteđeni žestokih kritika, a za trenera Ancelottija kažu da niti jedan igrač nije radio za njega. Pao je skupa s cijelim timom. Stavio je na teren pouzdanu jedanaestorku, ali to nije bio njihov dan, ništa im nije polazilo za rukom. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?