Čačić: Nadam se da nije najgore s Petkovićem. Brekalo? Nije blizu dolasku

Trener Dinama Ante Čačić nakon posljednje pripremne utakmice uoči nastavka prvenstva govorio je o mogućim transferima, očekivanjima od sezone te ozljedi Brune Petkovića protiv slovenskog Brava, piše hrt.hr.

– Teško je govoriti o utakmici, nadali smo pravoj pripremnoj utakmici. No, vremenski uvjeti nam to nisu dozvolili, tako da smo malo vidjeli nogometa. Vidjeli smo kako se možemo adaptirati na drugačije podloge, tu je možda korist u ovoj utakmici. Koristili smo 20 igrača koji su zdravi, brine me ozljeda Petkovića. Dobio je udarac u butni mišić, jako je bolno, vidjet ćemo sutra o čemu se radi. Nadam se da nije najgore, rekao je Čačić te dodao:

Pobjeda je pobjeda, u dobrom ozračju očekujemo nastavak sezone, nadam se Petković neće imati dužu pauzu.

Kazao je Čačić da je razgovarao s protivničkim trenerom i sucem, razmišljali su o prekidu utakmice u drugom poluvremenu, ali odustalo se od toga nakon što se vrijeme nešto smirilo.

Čačić je istaknuo zadovoljstvo s odrađenim pripremama te očekuje da će se momčad još s utakmicama više dizati. 

Hoće li biti dolazaka i odlazaka u prijelaznom roku?

– Vidjet ćemo što će se događati s odlascima ako ih bude. Jedini igrač koji može otići je Livaković, ako klub koji ga želi ispuni klauzulu i isplati cijenu koja je navedena u ugovoru uz njegovu volju. Svi ostali ostaju u klubu u ovom trenutku, rekao je Čačić o odlascima pa nadodao o možebitnim pojačanjima:

– Ako se pojavi na tržištu igrač koji nam može odmah pomoći, da može biti pojačanje u prvih, bit će dolazaka. Brekalo? Brekalo je igrač Wolfsburga i mislim da nije blizu dolaska u Dinamo.

Čačić je ponovno napomenuo da prvenstvo nije gotovo bez obzira na prednost Dinama na vrhu. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?