Leko: Ne želimo samo nadomjestiti ove igrače, već dodati i ekstra kvalitetu

U nastavak sezone Hajduk ulazi s novim trenerom Ivanom Lekom. Dosta prometno bilo je u svlačionici na Poljudu, no bez obzira na to 44-godišnji strateg “Bilih” s opitmizmon gleda na nastavak sezone te dovođenje novih igrača.  Iza Hajduka uspješne su pripreme. Četiri utakmice – tri pobjede i jedan remi. Sad slijedi prvenstvo. I borba za toliko željenu titulu. Vodeći Dinamo ima 6 bodova prednosti i utakmicu manje od Splićana, piše hrt.hr.

– “If you dream, dream big”. Lijepo je to rečeno. Ali ono šta možemo obećati je lijep, dobar, moderan nogomet s puno energije, kaže Leko.

Za takav nogomet i promjenu sustava igre u 3-5-2, u kojem bi trebali gledati neki novi goropadni i furiozni Hajduk, trebat će dovesti i nova, kvalitetna pojačanja.

– Nama je otišlo pet, šest ili sedam igrača. Mi ih želimo ne samo nadomjestiti nego dodati i ekstra kvalitetu kako bi bili spremni za ova iduća tri, četiri mjeseca prvenstva koliko nas očekuje, dodao je trener Hajduka.

A što sprema Lekin Hajduk na terenu vidjet ćemo već u nedjelju u 15 sati – kad u goste na Poljud stiže uvijek neugodan Šibenik. Izravan prijenos utakmice moći ćete pratiti i na našem Drugom programu, piše hrt.hr.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?