Duvnjak: Možda će nam biti lakše kad je cijela dvorana protiv nas

Hrvatski rukometaši doputovali su jučer u Malmo, gdje su uoči današnjeg dvoboja s Danskom na početku drugog kruga Svjetskog prvenstva odradili kratki trening, piše hrt.hr.

– Mislim da smo spremni, došli smo ovdje danas, odradit ćemo kratki trening i sutra “na glavu.” Bit će jako teška utakmica, znamo moć Danske, ali ako budemo pravi, ako budemo onakvi kakvi znamo biti na treningu i utakmicama, mislim da imamo šanse, rekao je Domagoj Duvnjak. Svjestan je da u četvrtak treba puno bolje nego dosad:

– Još nije na 100 posto, ali blizu sam. Treniramo i radimo, protiv Egipta to nije funkcioniralo, ali protiv SAD-a i Maroka je bilo puno bolje. Nadam se da ćemo sutra odigrati savršenu utakmicu, pogotovo u obrani, jer će nam to trebati za pobjedu.

Izdvojio je najopasniji danski dvojac:

– Braća LandinNiklas je već dugi niz godina meni najbolji golman na svijetu, a Magnus je jako interesantno lijevo krilo i igra “peticu” u obrani, obojica su fenomenalni i bit će jako zanimljivo.

– Bit će vjerojatno 10 tisuća Danaca, možda će nam biti lakše igrati kad su svi protiv nas, možda ćemo pokazati hrvatski prkos na terenu. Vidjet ćemo što će biti, ovo je sport, igramo se i veselimo, nekad to bude dobro, nekad ne, ali nadam se da ćemo sutra dobiti, zaključio je Duvnjak. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?