Livaja na meti turskih prvoligaša

Turski list Ajansspor objavio je kako njihov prvoligaš Konyaspor želi u svoje redove dovesti hrvatskog napadača Marka Livaju, piše hrt.hr.

Konyaspor, sedmoplasirana momčad turskog prvenstva, nedavno se razišao s trenerom Ilhanom Palutom, a umjesto njega na klupu je stigao srpski stručnjak Aleksandar Stanojević. Novi trener odmah po dolasku izrazio je želju za pojačanjem ofenzivne linije.

Među pojačanjima koja se nalaze na listi želja Konyaspora je i 29-godišnji napadač splitskog Hajduka koji je svojim nastupima privukao pažnju mnogih klubova. Osim Konyaspora Livaju želi i Trabzonspor, s kojim se napadač Hajduka povezivao ranije dok je igrao u grčkom AEK-u.

Livaja je bio član AEK-a od 2018. do 2021. kada je karijeru odlučio nastaviti u Hajduku. Sezonu 2017/18. proveo je u AEK-u na posudbi iz Las Palmasa.

Ove sezone Livaja je u 21 nastupu za Hajduk upisao 11 golova i devet asistencija. Njegova vrijednost na Transfermarktu procijenjena je na osam milijuna eura. 

Ljestvicu turske Superlige predvodi Galatasaray sa 42 boda, a slijede Fenerbahče (38), Basaksehir (34) i Adana Demirspor (33). Konyaspor je na sedmom mjestu s 27 bodova. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?