Bivši vratar Sarajeva tajno je platio operaciju navijača iz Srbije

Vratar danskog Horsensa Matej Delač važi za skromnog čovjeka kojeg poštuju suigrači i navijači.

Tako je bilo i kada je nosio dres Nogometnog kluba Sarajevo, koji su njegovi suigrači i navijači obožavali.

Branio je Delač i za Vojvodinu kao posuđeni nogometaš londonskog Chelseaja, a upravo je ta momčad za srpski Žurnal podijelila zanimljivu priču koja do sada nije bila poznata.

Naime, Delač je svojedobno platio 6.000 eura za operaciju navijača Vojvodine Stojana Kolarova, a za ovaj humani gest nije želio da se zna, piše N1.

“Skroman kao i uvijek, Matej Delač nije spomenuo da je svojedobno i sam dao 6000 eura za operaciju našeg navijača Stojana Kolarova, ali mi se ipak svega dobro sjećamo! Ljudi, bit će nam drago da što prije budete naš gost u Novom Sadu i vašoj Vojvodini”, poručili su iz Vojvodine.

Danas 30-godišnji vratar rođen je u Gornjem Vakufu, a karijeru je započeo u Interu iz Zaprešića, gdje su njegove igre bile zapažene u slavnom Chelseaju.

Kao igrač londonskog kluba boravio je na brojnim posudbama, među kojima i u FK Sarajevo u dva navrata. Igrao je još za Vitesse, Budejovice, Vitoriju Guimaraes, Vojvodinu, Arles, Mouscron, a 2018. igrao je za Horsens, čiji je i danas standardni član.

Delač je za bordo tim odigrao 35 utakmica, a u 20 je zadržao praznu mrežu.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?