Zorko: U Dinamu se radi o pokušaju puča

Vijest koja je poput bombe odjeknula u javnosti u posljednja 24 sata jest to da se Zdravko Mamić povlači iz borbe za vlast u Dinamu. Štoviše, bivši izvršni direktor kluba poručio je da je odradio svoju dionicu u Dinamu, da ima pravo na privatan život, ali i da time želi zaustaviti agoniju koju prolaze njemu bliski ljudi.

Dio analitičara odmah je zaključio da je pila samo okrenuta naopako i da to ne rješava upravljačku krizu u Maksimiru. O toj, ali i drugim aktualnim temama u HNL-u Petar Vlahov je u Studiju 4 razgovarao s Mariom Zorkom i Edo Pezzijem, piše hrt.hr.

– Podsjetilo me to na davni događaj kada je jedan drugi moćnik Ivo Sanader 1. srpnja 2009. izrekao svoju poznatu rečenicu, a na kraju znamo kako je završilo. Ovo izgleda kao novi Mamićev manevar, rekao je Zorko.

Postoji li u Dinamu treća struja?

– Dinamo ima svoju legitimnu upravu, svog predsjednika. Ovdje se ne radi o drugoj i trećoj struji, nego o pokušaju puča i smjeni ljudi koji su počeli voditi klub na jedini mogući način, a to je bez utjecaja nekoga tko je na međunarodnoj tjeralici i tko ima pravomoćnu presudu, smatra Zorko.

Pezzi se osvrnuo na stanje u Hajduku uoči Jadranskog derbija

– Leko ima problema, po meni 20 igrača nisu za Hajduk, treba stvari nazvati pravim imenom, iz utakmice u utakmicu gledamo igrače koji ne znaju dodati loptu. U Hajduku je previše strpljenja za 15 godina loših rezultata. Evidentno je da Hajduk zaslužuje više, rekao je Pezzi. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?