Guardiola: Putovanje od Manchestera do Londona je iscrpljujuće

Manchester City nije iskoristio kiks Arsenala i poražen je od Tottenhama (1:0) u 22. kolu Premier lige te je zaostatak Građana u odnosu na Topnike na vrhu ljestvice i dalje ostao pet bodova, ali Arsenal ima utakmicu manje, piše hrt.hr.

– Počeli smo dobro, nisu prošli centar ili samo jednom, ali onda smo primili gol, isto kao i prije dva tjedna. Tottenham je odlično organizirana momčad, fizički moćna i ne možeš očekivati da ćeš stvoriti mnogo šansa, kazao je trener Manchester Cityja Pep Guardiola nakon utakmice.

Rekao je trener Cityja da moraju napredovati kako bi dostigli Arsenal na vrhu.

– Da, mi smo veoma atraktivna momčad. Naše momčadi su uvijek dobre i pokušavamo ići prema naprijed i biti velikodušni za svoje navijače. Ponekad ne uspije, ali ne mogu se puno žaliti. Kad osvojiš četiri od pet naslova Premier lige ne možemo se puno žaliti oko toga što smo napravili i na način na koji smo napravili. Pokušat ćemo to nastaviti raditi i poboljšati stvari koje će nam pomoći u budućnosti, rekao je Guardiola.

Požalio se potom na putovanje od Manchestera do Londona.

– Sad se ponovno vraćamo u Manchester. Dolazak u London je kao, ne znam, dolazak u sjevernu Europu. Traje četiri sata i 20 minuta, četiri i pol sata za dolazak u hotel. Jako je iscprljujuće doći u London, žao mi je. Moramo se vratiti u Manchester i pripremiti za utakmicu protiv Aston Ville, rekao je Guardiola. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?