Željana Šimić iz Ljubuškog o svom poslovnom uspujehu: Pokrenula svoj studio i poručuje kako je ljubav prema poslu ključ uspjeha

Željana Šimić iz Ljubuškog je svoju uspješnu poslovnu priču ispričala za portal Beautiful.ba.

Srednju kozmetičku školu završila je u Zagrebu, a potom je pokrenula svoj studio.

„Živim i radim u Ljubuškom. Srednju kozmetičku školu završila sam u Zagrebu 2011. godine i od tada uspješno vodim svoj studio“, rekla je Željana novinarima.

Dodala je kako joj je u samom startu „vjetar u leđa“ dao Fashion.hr na kojem je par godina zaredom sudjelovala šminkajući modele.

„Od tada moja karijera makeup artista ide uzlaznom putanjom.“

Ima puno posla u svom studiju, a nudi razne usluge.

„Nakon završene srednje kozmetičke škole polažem razne kurseve i edukacije. Uz šminkanje krećem raditi i nokte, depilacije, obrve… Tako danas moj salon broji više od 20 usluga koje nudim, neke od njih su: šminkanje, trajni lak, geliranje noktiju, mavex pedikura, lash lift, laminacija obrva, henna obrve, spray tan, depilacije lica i tijela, usluga sunčanja u solariju… U svom salonu također nudim usluge edukacija za nokte, šminkanje, depilacije i spray tan“, rekla je Željana.

Kaže da je ključ uspjeha ljubav prema poslu.

“Da biste radili ovaj posao zaista ga morate voljeti, to je jedini ključ uspjeha. Klijenticama morate uz tretman noktiju dati i čašicu razgovora, dvije tri lijepe riječi, nešto što će njima uljepšati dan. Takve zadovoljne klijentice će vam se sigurno vratiti”.  

Čitav razgovor pročitajte OVDJE

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?