Crveni vragovi žele zvijezdu Napolija, sprema se rekordan transfer?

Manchester United spreman je ponuditi 107 milijuna funti (120 milijuna eura) Napoliju za njihovog napadača Victora Osimhena, pišu britanski i talijanski mediji, piše hrt.hr.

Nigerijska zvijezda glavna je “meta” Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku zbog svojih impresivnih izvedbi u talijanskom prvenstvu u kojemu je vodeći strijelac.

Strateg Crvenih vragova Erik ten Hag bi dovođenjem Nigerijca riješio potencijalnu napadačku krizu. U ljeto bi mogao otići ozljedama sklon Anthony Martial, Nizozemac Wout Weghorst je tu na posudbi te bi klub s Old Trafforda ostao na samo jednom “pravom” napadaču, Marcusu Rashfordu

Nakon što je Chelsea prošloga tjedna u svoje redove iz Benfice doveo Argentinca Enza Fernandeza za 121 milijun eura, što je rekordni transfer u Premier ligi, dolazak Osimhena u Manchester United za 120 milijuna eura bio bi drugi najveći u engleskoj ligi, ali i rekordni na Old Traffordu.

Konkurencija Manchester Unitedu u dovođenju Victora Osimhena mogao bi biti upravo Chelsea čiji je vlasnik Todd Boehly već potrošio mnogo novca na pojačanja i očekuje se da bi na ljeto mogao ući u utrku za sjajnog nigerijskog napadača. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?