Kustić: Šokirani smo jer Ćiro se uvijek činio većim od života

Marijan Kustić, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, izrazio je najdublju sućut obitelji Miroslava Ćire Blaževića te bol zbog odlaska jednog od najvećih hrvatskih nogometnih trenera, piše hrt.hr.

– Ispred Hrvatskog nogometnog saveza, izražavam najdublju sućut obitelji Miroslava Blaževića zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Iako smo bili svjesni da se hrabro bori s teškom bolešću, ipak je ovo šokantan trenutak za sve nas jer se Ćiro uvijek činio većim od života. Kao trener je potpisao dva legendarna uspjeha, hrvatsku broncu i Dinamov naslov prvaka 1982. godine, zbog čega će uvijek ostati zapamćen kao trener svih trenera. Osim što je bio trenerska avangarda, bio je silno šarmantna, inteligentna, duhovita i strastvena osoba i kao takav će nam svima izuzetno nedostajati. Ćiro je bio jedinstven i neponovljiv, takvog ćemo ga pamtiti, a Hrvatski nogometni savez uvijek će paziti da brižno čuva uspomenu na jednog od najznačajnijih pojedinaca u povijesti hrvatskog nogometa. Počivao u miru, dragi Ćiro, izjavio je ovim povodom predsjednik HNS-a Kustić.

U Zagrebu je nakon duge i teške bolesti u 88. godini života preminuo Miroslav Ćiro Blažević, legendarni trener koji je kao izbornik vodio hrvatsku reprezentaciju do brončane medalje na Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?