Novi kiks Arsenala i prilika Cityu, poraz Perišićevih Spursa

Arsenal je remizirao s Brentfordom u 23. kolu Premier lige, pa će Manchester City u nedjelju imati priliku u dvoboju s Aston Villom pobjedom smajiti zaostatak za vodećim “Topnicima” na samo tri boda, piše hrt.hr.

Artetina momčad bila je bolji suparnik, no postigla je samo jedna pogodak, onaj Leandra Trossarda u 66. minuti. Brentford je izjednačio preko Ivana Toneyja u 74. minuti.

Arsenal je u zadnja dva susreta ispustio čak pet bodova, prvo je izgubio od Evertona, a sad je remizirao s Brentfordom. Srećom po Londončane kiksao je i Manchester City, koji je u 22. kolu prošli tjedan poražen od Tottenhama. 

Ako City pobijedi Aston Villu, 15. veljače će biti iznimno uzbudljivo u okršaju Arsenala i Guardioline momčadi, koja bi se s dvije pobjede mogla bodovno izjednačiti s “Topnicima”.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić igrao je do 75. minute za Tottenham Hotspur koji je na gostovanju kod Leicester Cityja pretrpio uvjerljiv 4:1 (3:1) poraz u susretu engleskog prvenstva.

Tottenham je poveo golom Bentancura (14) iz gužve nakon kronera, ali je Leicester ekspresno preokrenuo golovima Mendyja (23) i Maddisona (25) sredinom prvog poluvremena. Iheanacho (45+4) je na samom ispteku prvog poluvremena povisio na 3:1, da bi Barnes (82) postavio konačni rezultat.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?