Užas u predgrađu Siska: Iz kalašnjikova pucao po ljudima, ubio jednu osobu

Link na izvornu vijest

Izvanredna situacija večeras se dogodila u sisačkom naselju Kanak. Muška osoba pucala iz kalašnjikova. Kako doznajemo više je osoba ozlijeđeno, a mjestom su odmah nakon nesretnog događaja odjekivale sirene hitnih službi.

Naselje je bilo blokirano. Puno je policije na terenu. Specijalci su tragali za počiniteljem, pritom su koristili dronove i termovizijske kamere, a prema trenutnim informacijama jedna osoba je poginula, a osam ih je hospitalizirano. Malo iza 1 sat u noći stigla je potvrda iz policije da je privedena osoba koja se dovodi u vezi s večerašnjim napadom.

– U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene. Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac, potvrdila je policija.

Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene.

The post Užas u predgrađu Siska: Iz kalašnjikova pucao po ljudima, ubio jednu osobu first appeared on ABCportal.info.

Objava Užas u predgrađu Siska: Iz kalašnjikova pucao po ljudima, ubio jednu osobu pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?