Milas u radnom posjetu Hrvatima u Republici Srpskoj

Link na izvornu vijest

U obilasku su, kao domaćini, sudjelovali i dopredsjednik Republike Srpske Davor Pranjić, zajedno s generalnim konzulom Republike Hrvatske Zoranom Piličićem, kao i konzulom savjetnikom Antom Franjićem, priopćeno je iz Ureda dopredsjednika Republike Srpske.

Na održanim sastancima primarno se razgovaralo o programima Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, prekograničnoj suradnji i sredstvima europskih fondova, kao i infrastrukturnim, obrazovnim, kulturnim i drugim projektima koji su od iznimne važnosti za Hrvate u Republici Srpskoj.

– Tijekom posjeta i radnih sastanaka ponajprije se razgovaralo o prioritetnim projektima koji bi se trebali realizirati u sljedećem razdoblju kroz razne oblike prekogranične suradnje, a koji će jamčiti opstanak i ostanak Hrvata u Republici Srpskoj, ali biti i na korist općeg dobra. – rekao je dopredsjednik Pranjić.

Na koncu sastanka zaključeno je da su ovakvi susreti prilika za nove mogućnosti koje se otvaraju ukoliko postoji dobra i kontinuirana komunikacija i suradnja.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?