DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI U VIRU

Link na izvornu vijest

Večeras je započelo trodnevno obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Viru.

Nešto prije 19 sati, pred Spomen obilježjem poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, zajednički vijenac su položili i svijeće upalili načelnik općine Posušje Ante Begić, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar, predsjednik OO HDZ-a BiH Posušje Zvonimir Širić, zastupnik u Zastupničkome domu Parlamenta Federacije BiH Ivica Pavković, zastupnik u Skupštini ŽZH Damir Jurišić, predsjednik mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar, predstavnici MZ Vir i predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO HB Posušje.

U 19:00 sati služena je misa zadušnica u kapelici Isusova uskrsnuća na mjesnom groblju, za sve poginule i nestale hrvatske branitelje koju je predvodio Don Marko Šutalo.

Sutra u 14 sati, prema ovogodišnjem programu, planirano je svečano otvaranje proslave Dan domovinske zahvalnosti, a u nedjelju bogat sportsko-zabavni program.

Najavljeni pak Koncert pod zvijezdama grupe Dalmatino se zbog loše vremenske prognoze prolongira na utorak 8. kolovoza, a održat će se na stadionu Malo polje u 20:00 sati.

Objava DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI U VIRU pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?