Jakov Medić podrijetlom iz Hamzića potpisao za Ajax

Link na izvornu vijest


U subotu ujutro sjeo je s najbližim članovima obitelji na avion i krenuo u Amsterdam. Nakon gotovo dva dana liječničkih pregleda (koje je prošao bez i najmanje zamjerke) i birokracije, tek u nedjelju navečer oko 21 sat sve je bilo gotovo i Jakov Medić (24) postao je novi nogometaš Ajaxa.

I nisu samo on i nestrpljiva obitelj čekali da posao završi nego i trener Maurice Steijn i cijela momčad. Jer Medić je odmah sjeo u auto i za novim suigračima otputovao u Dortmund na prijateljsku utakmicu s Borussijom.

– Osjećaj je nevjerojatan. Još uvijek sam uzbuđen i pun emocija. Stvarno sam sretan i ponosan što sam dio ovog kluba. Svi znaju Ajax i legende koje su ovdje igrale. Stvarno sam sretan i još uvijek ne vjerujem da sam ovdje. Vjerujem da moje vrijeme tek dolazi, ovdje sam došao ispisati povijest – rekao je Medić na predstavljanju.

– Ja sam tip igrača koji na terenu pokazuje puno emocija. U privatnom životu sam potpuno drukčiji. Na terenu se želim boriti i čuvati gol. To je moj posao. Obožavam nogomet i zato mi je drago sam u Ajaxu. Obožavam i potporu navijača i rasprodane stadione, jedva čekam zaigrati na ovom stadionu – dodao je.

Ajax je za njega platio odštetu od gotovo tri milijuna eura plus bonusi, iako je Medić ulazio u posljednju godinu ugovora sa St. Paulijem.

Jakov je rođen u Zagrebu, a njegov otac Andro je iz Donjih Hamzića gdje imaju obiteljsku kuću.

The post Jakov Medić podrijetlom iz Hamzića potpisao za Ajax appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?