Nešić je udario po Hrvatima, digne li još jednom tri prsta i bude negirao genocid u Srebrenici treba biti suspendiran

Link na izvornu vijest

Policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH koji je na Facebooku objavio slike kojima veliča “Oluju” uz pozdrav “Za dom spremni” suspendiran je do okončanja disciplinskog postupka

Ovo je potvrdio ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić na čiji zahtjev je pokrenut postupak protiv policijskog službenika.

Podsjećamo, Nešić je nakon što se upoznao sa informacijom da je policijski službenik DKPT-a veličao akciju “Oluja”, zatražio je od DKPT-a da pokrene postupak kako bi se utvrdila odgovornost tog službenika.

Takođe, u objavama se vidi da policijski službenik ima istetoviran i pozdrav za “Za dom spremni”.

“Tražit ću od svih predstavnika policijskih agencija na nivou BiH da rade profesionalno svoj posao i budu u službi zakona”, rekao je Nešić.

Ovim je ministar Nešić naznačio kraj dobrih političkih odnosa između Hrvata i Srba a hrvatska politika u BiH treba učiniti sve da sruši srpskog ministra koji veliča srpske zločine, diže tri prsta kako bi dodatno digao tenzije u ovoj zemlji.

The post Nešić je udario po Hrvatima, digne li još jednom tri prsta i bude negirao genocid u Srebrenici treba biti suspendiran first appeared on ABCportal.info.

Objava Nešić je udario po Hrvatima, digne li još jednom tri prsta i bude negirao genocid u Srebrenici treba biti suspendiran pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?