Ronaldo postigao gol pa se prekrstio, sarajevskim medijima taj potez neobičan jer je u Saudijskoj Arabiji

Link na izvornu vijest

Al Nassr je u polufinalnoj utakmici Arapskog kupa prvaka savladao Al Shorts i plasirao se u finale ovog natjecanja.

Ekipa iz Riyadha slavila je rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Cristiano Ronaldo iz penala u 75. minuti susreta.

No, pažnju je privukao način na koji je portugalski nogometaš proslavio gol., piše sarajevsko Oslobođenje.

Naime, prije nego što je izveo okret u zraku i uzviknuo dobro poznato “Siuuuu!, Ronaldo se prekrstio, što dosad po mišljenju novinara Oslobođenja nije bio njegov običaj.

Potez je privukao pažnju ponajviše zbog toga što Ronaldo igra u Saudijskoj Arabiji gdje je islam dominantna religija i što, kao što smo već rekli, Ronaldo prilikom proslava golova uglavnom nije prakticirao ovakve stvari.

Inače, Ronaldo je danas postigao još jedan gol, ali je isti poništen zbog ofsajda.

The post Ronaldo postigao gol pa se prekrstio, sarajevskim medijima taj potez neobičan jer je u Saudijskoj Arabiji first appeared on ABCportal.info.

Objava Ronaldo postigao gol pa se prekrstio, sarajevskim medijima taj potez neobičan jer je u Saudijskoj Arabiji pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?