Grude Centar i Drinovci 2 u finalu Lige mjesnih zajednica 2023.

Link na izvornu vijest

Grude Centar i Drinovci 2 finalisti su ovogodišnje Lige mjesnih zajednica općine Grude.

Prva polufinalna utakmica odigrana je između Grude Centra i Ružića, a plasman u finale izborila je ekipa Centra koja je slavila rezultatom 4:0. Nakon prvih 20 minuta igre rezultat je glasio 1:0, a mrežu je zatresao Dario Alpeza. U drugom dijelu na 2:0 povećao je Ante Ćorluka, a nakon njega dva pogotka postigao je Ivan Ćorluka.

U drugoj polufinalnoj utakmici Drinovci 2 slavili su protiv Tihaljine rezultatom 4:1. Drinovce je u vodstvo doveo Toni Tomas, a ubrzo je za Tihaljinu izjednačio Ante Mušan. Pred kraj utakmice Ivan Pandžić dovodi Drinovce u vodstvo i onda nakon što je Tihaljina uvela golman-igrač, Toni Tomas postigao je još dva pogotka i odveo Drinovce u finale.

Kod juniora, dan prije finale su osigurali Drinovci koji su slavili protiv Ružića, a sada im se priključila ekipa Donji Mamići koji su bili bolji od Gorica/Sovići rezultatom 10-3. Za Donje Mamiće pogotke su postigli Andrej Leko (4), Marin Alpeza (2), Jakov Alpeza, Ivan Biloš i Marko Alpeza, i autogol, dok je za Goricu/Sovići sva tri pogotka postigao Ivano Pejić.

Finalna večer na rasporedu je u petak 11. kolovoza, a raspored je sljedeći:

19:30 Ružići – Gorica/Sovići (Juniori, za treće mjesto)
20:15 Drinovci – Donji Mamići (Juniori, finale)
21:00 Ružići – Tihaljina (za treće mjesto)
22:00 Grude Centar – Drinovci 2 (FINALE)

Pobjednik ovogodišnje lige MZ predstavljat će općinu Grude na Ligi Hercegovine koja se ove godine igra na Sportskom centru u Grudama.

 

 

grude-online.info

Post Grude Centar i Drinovci 2 u finalu Lige mjesnih zajednica 2023. je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?