Međugorje i Gornji Ograđenici finalisti MNL MZ općine Čitluk

Link na izvornu vijest

Momčadi Međugorja i Gornjih Ograđenika sinoć su u Krehin Gracu izborile veliko finale MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023. Međugorje se u finale plasiralo nakon dramatične pobjede nad Biletićima, dok su branitelji naslova za plasman u finale svladali Donje Hamziće.

Međugorje i Biletići odigrali su tvrdu polufinalnu utakmicu u kojoj su u regularnom dijelu po jedan pogodak za svoje momčadi postigli Rafael Ostojić i Robert Karačić. Ostojić je doveo Međugorje u vodstvo u ranoj fazi utakmice, dok je Karačić, jednim od ljepših pogodak ove sezone, svojoj momčadi u završnici donio izjednačenje. Neizvjesnost iz utakmice ponovila se i prilikom izvođenja šesteraca, te je Ante Čilić tek u trećoj seriji raspucavanja riješio pitanje pobjednika i postavio konačnim Biletići – Međugorje 7:8.

I drugo polufinale, utakmica između Donjih Hamzića i Gornjih Ograđenika, ponudila je mnogo uzbuđenja za mnogobrojne gledatelje na tribinama SC Jakerovac. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka, Gornji Ograđenici su u drugom poluvremenu riješili utakmicu u svoju koristi i slavili 4:1.

Finale „MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023“ odigrat će se u nedjelju, 13. kolovoza na SC Jakerovac u Krehin Gracu. U 21 sat utakmicu za treće mjesto odigrat će Biletići i Donji Hamzići, a u 22 sata započet će finale između Međugorja i Gornjih Ograđenika.

Polufinale MNL MZ općine Čitluk – Brotnjo 2023

Biletići – Međugorje 7:8 (1:1, 0:1)
(Robert Karačić / Rafael Ostojić). Šesterci: Igor Brkić, Jure Bevanda, Mario Klarić, Roberto Bevanda 3 / Robert Šego, Rafael Ostojić, Marko Vlaho, Ante Čilić 4).

Donji Hamzići – Gornji Ograđenici 1:4 (0:0)
(Franjo Ivanković / Marko Džida 2, Mateo Vlaho, Ante Pehar).

Citluk.ba

The post Međugorje i Gornji Ograđenici finalisti MNL MZ općine Čitluk appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?