Posušje: Posebna regulacija prometa i apel uoči blagdana Velike Gospe

Link na izvornu vijest

Na uočnicu blagdana Velike Gospe, u ponedjeljak 14. kolovoza, održat će se procesija ulicama fra Grge Martića i kralja Tomislava do posuške župne crkve. Deventica započinje u 18 sati na groblju Martića križ, odakle će krenuti procesija s Gospinim kipom. Uočnicu Velikoj Gospi predslavit će fra Branimir Musa, župni vikar u Veljacima. Nakon svete mise bit će blagoslov djece i nabožnih predmeta.

U utorak, 15.kolovoza je blagdan Velike Gospe i Dan općine Posušje. Središnje misno slavlje u 11 sati predslavit će prof.dr.fra Franjo Vidović.

Zbog velikog protoka ljudi tih dana, iz Policijske uprave Posušje obavještavaju kako će 14.kolovoza od 12:00 sati do 15.kolovoza do 24:00 sata ulice fra Grge Martića i kralja Tomislava biti zatvorene za sav promet, te također mole sve vlasnike vozila da navedenih dana uklone svoja vozila iz spomenutih ulica u naznačenom vremenu.

Iz Policijske uprave Posušje također upozoravaju građane da su prilikom ovakvih događanja česte pojave krađe novčanika, stoga se građani mole za pojačan oprez, a ukoliko primjete osobe koje čine navedena djela, iste mogu prijaviti u Policijsku upravu Posušje na broj 122.

Radioposusje.ba

Objava Posušje: Posebna regulacija prometa i apel uoči blagdana Velike Gospe pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?