Široki Brijeg ostvario pobjedu protiv Tuzle na Pecari

Link na izvornu vijest

Domaći slavili minimalnu pobjedu na stadionu Pecara protiv tuzlanskog tima zahvaljujući iskusnom Boži Musi

U utakmici trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, NK Široki Brijeg je sa minimalnih 1:0 savladao ekipu FK Tuzla City.

Velika šansa na startu utakmica viđena je u sedmoj minuti kada je Hadžić odlično šutirao, ali je Tomić sačuvao svoju mrežu.

Igrala se 20. minuta utakmice kada je Kpan umjesto udarca želio dodati, ali je mnogo bolje moglo biti da je krilni nogometaš uputio udarac.

Miran tempo igre prekinut je u 33. minuti utakmice kada je NK Široki Brijeg stigao u prednost. Pred golom gostiju najbolje se snašao Božo Musa koji je i pogodio za 1:0.

Do kraja prvog dijela nije bilo više šansi, te su domaći sa minimalnom prednošću otišli na pauzu.

U drugom poluvremenu prvi su zaprijetili ponovo nogometaši Širokog, a ovoga puta nakon kornera Capana, Chinedu je pogodio samo stativu.

U 62. minuti utakmice pokušao je Huso Karjašević, ali je udarac išao direktno u Tomića. Desetak minuta kasnije pokušava Chinedu ponovo na drugoj strani, ali Fejzić ovog puta uspijeva sačuvati mrežu.

U 80. minuti utakmice viđena je posljednja šansa na utakmici za Tuzla City, ali je udarac Sejdovića otišao malo iznad gola domaćih.

The post Široki Brijeg ostvario pobjedu protiv Tuzle na Pecari first appeared on ABCportal.info.

Objava Široki Brijeg ostvario pobjedu protiv Tuzle na Pecari pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?