Zabio se traktorom u stup, pa otišao u kafić na još jedno piće

Zabio se traktorom u stup, pa otišao u kafić na još jedno piće

Link na izvornu vijest

Zabio se traktorom u stup, pa otišao u kafić na još jedno piće

Prometna nezgoda dogodila se u subotu navečer u središtu Virovitice. Traktorist je u jednom trenutku izgubio kontrolu, prešao na suprotnu stranu ulice, pokupio prometni znak i udario u metalni stup gdje se konačno zaustavio, piše Danica.hr.

Jedan od očevidaca kaže da je nakon nesreće izašao iz traktora i zbunjeno gledao oko sebe.

Potom je navodno otišao u obližnji kafić na piće.

U međuvremenu su stigli i policijski službenici koji su započeli očevid, a vozač je, kako se priča, pio u kafiću u središtu Virovitice, javlja “Danica.hr”.

Uskoror, procurili su detalji bizarne prometne nezgode u kojoj je traktorist sinoć u središtu Virovitice izletio s ceste i zabio se u metalni stup javne rasvjete.

Izvor iz Virovitice jutros javlja kako je riječ o mladiću s područja Gradine koji je vozio bez vozačke, i to potpuno pijan.

“Kako čujemo, napuhao je više od 2 promila! Prava je sreća da nitko nije stradao jer na Trgu bana Jelačića u to vrijeme ima dosta pješaka. A majstor se zabio u stup baš na pješačkom”, priča naš sugovornik u nedjelju.

Nakon nezgode i alkotestiranja, policija je mladića uhitila i odvela u policijski pritvor na triježnjenje. Danas bi mogao biti prepraćen dežurnom prekršajnom sucu u Virovitici.

Objava Zabio se traktorom u stup, pa otišao u kafić na još jedno piće pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?