Rama: Počeli radovi na izgradnji “Prodajnog centra Baković”

Rama: Počeli radovi na izgradnji “Prodajnog centra Baković”

Link na izvornu vijest

U slikovitom krajoliku Rame uskoro će izniknuti novo trgovačko odredište – Prodajni centar Baković, prenosi rama-prozor.info.

Radovi su u punom jeku te će uskoro postati nezaobilazno mjesto za kupovinu i druženje.

S površinom od 850 kvadratnih metara prodajni centar predstavljat će jedno od najvećih trgovačkih odredišta u Rami. Prostrani unutarnji prostor bit će dom trgovini, pekarni, mesnici, caffe slastičarni…, pružajući posjetiteljima jedinstveno iskustvo shoppinga.

U skladu s duhovnim temeljima regije, temelje budućeg prodajnog centra blagoslovio je fra Branko Malekinušić. Fra Branko je svojom prisutnošću i blagoslovom unio dodatnu dimenziju u ovaj projekt, naglašavajući važnost povezanosti materijalnog i duhovnog aspekta u izgradnji.

Rama: Počeli radovi na izgradnji “Prodajnog centra Baković”

Prema riječima vlasnika Baković Prodajnog Centra, planirano je da se centar otvori do Uskrsa iduće godine.

“Naša vizija je stvoriti ne samo mjesto za kupovinu, već i prostor gdje će se ljudi okupljati i družiti. Iznimnu brigu posvetit ćemo svježim programima: mesnici, voću, pekarni, slasticama… U našem prodajnom centru planiramo zaposliti minimalno 15 djelatnika”, istaknuo je vlasnik Zdenko Baković.

Budući da se Rama već ističe svojom prirodnom ljepotom i tradicijom, Baković Prodajni Centar dodatno će doprinijeti razvoju Rame. Očekuje se da će centar privući ne samo lokalne posjetitelje, već i turiste koji će željeti doživjeti jedinstvenu kombinaciju prirodnih čari i suvremenog shoppinga.

Objava Rama: Počeli radovi na izgradnji “Prodajnog centra Baković” pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?