Nevjerojatne snimke iz Frankfurta: Cijela zračna luka pod vodom

Link na izvornu vijest

Velike količine vode skupile su se na dijelovima piste, a iako su avioni sletjeli, putnici su u njima zaglavili i nisu se mogli iskrcati. Trajalo je to ukupno više od dva sata i to do kasno navečer. Otkazano je oko 70 letova, kako navodi Zračna luka Frankfurt, a sve zbog lošeg vremena. 

Snimka iz zračne luke koja kruži društvenim mrežama prikazuje avione parkirane u vodi, dok u pozadini blješte munje, piše Deutsche Welle.

Osim toga, iz Frankfurta su zbog zabrane noćnih letova kao i poplava preusmjerena više od 23 planirana leta. Pogođeno je i više od tisuću putnika, procjenjuje Zračna luka Frankfurt. Zbog jakih oluja s grmljavinom Njemačka meteorološka služba (DWD) izdala je upozorenje za cijelu pokrajinu Hesse 

Između 20 i 23 sata navečer prema lokalnom vremenu zabilježeno je oko 60 litara padalina po metru kvadratnom u nekim djelovima regije. Uz to su metorolozi zabilježili više od 25.000 munja tijekom jednog sata o čemu je izvijestila lokalna javna televizija Hessische Rundfunk. Pritom je olujni vjetar od 81 kilometar na sat puhao u Griesheimu, a 71 kilometar na sat u Offenbachu.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?