Zrinjski Mostar osigurao grupnu fazu jednog od europskih natjecanja

Link na izvornu vijest

U uzvratnom susretu trećeg pretkola Europske lige Breidablik je pobijedio Zrinjski rezultatom 1:0, ali dalje ide BiH prvak zahvaljujući 6:2 pobjedi iz prvog susreta.

Bila je to utakmica bez puno prilika, a pobjednika je na kraju odlučila jedna pogreška. Ipak, Zrinjski može biti itekako zadovoljan jer je ispisao povijest, postavši prva BIH momčad koja je izborila nastup u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja.

Mostarci će igrati ili Europsku ligu ili Konferencijsku ligu, ovisno o ishodu meča s austrijskim LASK-om iz Linza. Ako prođe LASK Zrinjski će izboriti Europsku ligu, a i ovako ima osiguran plasman u skupine Uefine Konferencijske lige.

Zrinjski nakon povratka s Islanda, u nedjelju igra utakmicu Premier lige s GOŠK-om, a onda putuje u Austriju na utakmicu koja se igra u četvrtak.

 

 

 

Objava Zrinjski Mostar osigurao grupnu fazu jednog od europskih natjecanja pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?