Velež i Široki odigrali hercegovački derbi i podijelili bodove (1:1)

Link na izvornu vijest

Velež i Široki Brijeg su u derbiju 4. kola Premijer lige BiH podijelili po bod odigravši na stadionu Rođeni 1:1.

Početno ispitivanje snaga donosi jednu oprezniju igru s obje strane. U prvih 20 minuta nismo vidjeli mnogo toga, a onda Širokobriježani stižu do pogotka. Luka Mamić je asistirao Cyrilleu Kpanu koji kažnjava grešku Veležove odbrane i pogađa za vodstvo od 1:0.

Trebalo je vremena Veležu da se oporavi od šoka izazvanog primljenim golom, ali i da naprave prvu pravu priliku na utakmici. Bilo je to u 33. minuti kada je Nermin Haskić ostao u dobroj poziciji na vrhu kaznenog prostora, ali šutira slabo u dobro postavljenog Tomića. Nije napadača Rođenih išlo, pa je i pet minuta kasnije iz jako dobre situacije glavom šutirao jako loše, pa je na poluvremenu ostalo 1:0 za Širokobriježane.

Izvršio je Nedim Jusufbegović u poluvremenu izmjene, u igru je ušao i Denis Zvonić, a upravo je kapetanu Rođenih trebalo svega tri minute. pa da donese poravnanje. Slobodan udarac je izveo Klemen Šturm, a Zvonić se zavukao odbrani Širokog Brijega i nogom jako lijepo pogodio za 1:1.

Bila je to potpuna dominacija domaćih u prvih petnaestak minuta drugog dijela, nizale su se šanse, ali i promašivale. Krajnc, Haskić i još jednom Zvonić su bili u dobrim prilikama, ali bez promjene rezultata.

Široki se vratio u igru i uspostavio kontrolu lopte.

Marijan Budimir je također uradio izmjene, i smiruje igru. Velež do kraja pokušava da dođe do sva tri boda, ali bez promjene, pa je ostalo 1:1.

The post Velež i Široki odigrali hercegovački derbi i podijelili bodove (1:1) first appeared on ABCportal.info.

Objava Velež i Široki odigrali hercegovački derbi i podijelili bodove (1:1) pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?