HPD Čvrsnica Široki Brijeg organizira opću planinarsku školu

HPD Čvrsnica Široki Brijeg organizira opću planinarsku školu

Link na izvornu vijest

Hrvatsko planinarsko društvo “Čvrsnica” Široki Brijeg najavilo je opću planinarsku školu.

Planinarska škola započinje uvodnim predavanjem u četvrtak 07. rujna u Narodnoj knjižnici (prizemlje Kina Borak).

Planinarska škola se sastoji od 6 predavanja i isto toliko izleta. U predavanjima će se govoriti o planinarenju općenito, opremi koju planinari koriste, o opasnostima u kojima se planinari mogu naći, o vremenu i drugim temama vezanim za planine, prirodu i sve ono što se može povezati s planinarenjem.

HPD Čvrsnica Široki Brijeg organizira opću planinarsku školu

Foto: HPD Čvrsnica

Predavanja bi trebala biti svakog četvrtka, dok bi izleti bili organizirani nedjeljom. Na svakom izletu bit će prisutan netko od iskusnih kolega koji su već prolazili navedenim stazama. Svi polaznici koji nisu članovi društva imat će priliku učlaniti se tijekom planinarske škole i tako pomoći radu društva, ali i osigurati popuste u nekim trgovinama kao što su Juventa, Intersport, itd.

Nakon planinarske škole bit će održano prigodno druženje u kojem će se dodijeliti diplome svima onima koji su uspješno prošli ovogodišnju planinarsku školu. Također završetak planinarske škole neće biti kraj s izletima društva, u planu su mnogi izleti do kraja ove godine.

S toga pozivamo sve zainteresirane da dođu u Narodnu knjižnicu na prvo predavanje. Željno vas isčekujemo, stoji u najavi planinarske škole HPD-a “Čvrsnica”.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?