Slavni hrvatski košarkaš Toni Kukoč zaigrao golf u Posušju

Link na izvornu vijest

Proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč boravio je Posušju gdje je zaigrao i golf na golf terenu Topala. Odigrao je rezultat -1, odnosno 63 udarca, što je nadprosječno dobar rezultat, pogotovo za nekoga tko igra prvi put jer ne poznaje teren na Topali, piše Radioposusje.

Toni živi u Americi, gdje veliki dio vremena igra golf, a godišnje nekoliko puta dođe u Split, gdje ima prijatelje golfere. Naravno, s jednima je došao u Posušje, a to su Murat Hot i Tomislav Šiško.

U svojoj karijeri, Toni je osvojio europske naslove u klupskoj i u reprezentativnoj košarci, naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom, dvije olimpijske medalje te naslove prvaka NBA profesionalne košarkaške lige. Iako poznat po tome da je u momčadi mogao igrati na bilo kojoj poziciji (uz visinu 211 cm), ipak je uglavnom igrao kao krilo. Godine 2017. primljen je u Kuću slavnih FIBA-e, a prilikom svečanosti zabio je tricu sa sredine igrališta. Godine 2021. primljen je u Kuću slavnih košarke, a nagradu mu je uručio njegov bivši suigrač Michael Jordan.

Kukoč se našalio na upit: kakav mu je teren, te je odgovorio uz smiješak da mu se teren mu se svidio, jedino su mu greenovi malo spori u odnosu na američke.

U Chichagu, gdje Toni boravi, inače ima 170 golf terena, no svakako kako je kazao Topala, Posušje, gostoprimstvo ljudi ostat će mu u jako dobrom sjećanju.

“Prijateljima u Americi ću svakako ispričati o ovom terenu i vratit se ponovno da ga odigram.”, poručio je Kukoč.

The post Slavni hrvatski košarkaš Toni Kukoč zaigrao golf u Posušju first appeared on ABCportal.info.

Objava Slavni hrvatski košarkaš Toni Kukoč zaigrao golf u Posušju pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?