Centar za socijalni rad Gradačac se oglasio o djetetu ubijene Nizame Hećimović

Centar za socijalni rad Gradačac se oglasio o djetetu ubijene Nizame Hećimović

Link na izvornu vijest

Centar za socijalni rad Gradačac se oglasio o djetetu ubijene Nizame Hećimović

Centar za socijalni rad Gradačac oglasio se danas priopćenjem za javnost o djetetu ubijene Nizame Hećimović. Iz Centra su naglasili da su apeli o prikupljanju pomoći za Nizamino i Nerminovo dijete lažni.

“JU Centar za socijalni rad Gradačac je postavio jednog od svojih uposlenika za privremenog staratelja djeteta, a koji će zastupati svaki vid zaštite i najbolji interes do iznalaženja adekvatnog oblika zbrinjavanja djeteta”, naveli su.

“Ograđujemo se od ovih i ovakvih istupa, kao i iznošenja netočnih informacija u pogledu zdravstvenog stanja djeteta. Svako navođenje identiteta djeteta i njegove fotografije predstavlja kazneno djelo o čemu su već upoznati nadležni organi, priopćeno je iz Centra za socijalni rad Gradačac.

Objava Centar za socijalni rad Gradačac se oglasio o djetetu ubijene Nizame Hećimović pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?