Livaković će se pridružiti Džeki i Tadiću u Fenerbahceu

Dominik Livaković će u četvrtak doći u Istanbul kako bi prošao zdravstvene preglede i dogovorio daljnji transfer, te slijedi predstavljanje javnosti, kratko je objavio Fenerbahce.

Golman zagrebačkog Dinama i hrvatske reprezentacije Dominik Livaković uskoro će potpisati ugovor s turskim velikanom Fenerbahceom, potvrdio je klub iz Istanbula na svojim mrežnim stranicama.

„Fenerbahce je postigao načelni dogovor s nogometašem i njegovim klubom Dinamom Zagreb o transferu vratara Dominika Livakovića. Livaković će u četvrtak doći u Istanbul kako bi prošao zdravstvene preglede i dogovorio daljnji transfer, te slijedi predstavljanje javnosti”, piše u kratkoj objavi Fenera.

Srebrna i bronzana medalja sa svjetskih prvenstava

Kapiten Dinama tako napušta klub na dan važne utakmice hrvatskog prvaka, prvog dvoboja play-offa Evropske lige protiv Sparte iz Praga. Turci su požurili s prijelazom jer je njihov prvi golman Altay Bayindir prije dva dana prešao u Manchester United uz odštetu od sedam miliona eura.

Livaković (28) je karijeru počeo u rodnom Zadru, bio je i član Zagreba, a za Dinamo je dosad nastupio 293 puta. Za reprezentaciju Hrvatske ima 45 nastupa te osvojenu srebrnu i bronzanu medalju sa svjetskih prvenstava.

U turskom klubu će se pridružiti najboljem bosanskohercegovačkom nogometašu Edinu Džeki i reprezentativcu Srbije Dušanu Tadiću, koji su ranije ovog ljeta potpisali za Fenerbahce.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?