U Ljubuškom održana izložba rukotvorina i otvorena Eko likovna kolonija na rijeci Trebižat

U Ljubuškom održana izložba rukotvorina i otvorena Eko likovna kolonija na rijeci Trebižat

Link na izvornu vijest

U Ljubuškom održana izložba rukotvorina i otvorena Eko likovna kolonija na rijeci Trebižat

Sinoć je u gradskom parku – Parku hrvatskih banova u Ljubuškom, u organizaciji JU “Kulturno-športski centar” Ljubuški, upriličena tradicionalna izložba rukotvorina rukotvoraca s područja Županije Zapadnohercegovačke i otvorena međunarodna “Eko likovna kolonija” na rijeci Trebižat.

Svoje rukotvorine izložili su: Monika Bunoza, Ivanka Petrović, Jelka Zane, Zdenka Pavlak, Jasminka Mikulić, Ljubica Pandžić, Vesna Boras, Ante Međugorac, Srećko Brkić, Iva Ćuk, Ivan Ćorluka, Vladimir Mikulić, Ljiljana Badalić, Nikolina Milićević, Nikica Sabljić i Zdravko Rogić.

Ujedno, ovom prigodom, izložbom odabranih slika s prethodnih likovnih kolonija, upriličeno je otvaranje ovogodišnje tradicionalne međunarodne Eko likovne kolonije na rijeci Trebižat na kojoj će sudjelovati 30-ak slikara iz BiH, RH i Poljske.

Danas će se likovna kolonija održati na vodopadu Kravica, dok će se pak sutra ista održati na vodopadu Koćuša – gdje će po završetku biti upriličena skupna radna izložba slika nastalih na koloniji.

Može biti slika sljedećeg: 8 ljudi

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi i aparat za čaj

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, čipka i tekst

Možda je crtež koji prikazuje 8 ljudi

Može biti slika sljedećeg: 5 ljudi

Može biti slika sljedećeg: svijećnjak i stol

Možda je crtež koji prikazuje 7 ljudiMože biti slika sljedećeg: Jedna osoba, prsten za salvete i tekst

Objava U Ljubuškom održana izložba rukotvorina i otvorena Eko likovna kolonija na rijeci Trebižat pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?