Real Madrid danas igra na novom Santiago Bernabeu: Pogledajte kako izgleda ovo čudo od stadiona

Real Madrid danas igra na novom Santiago Bernabeu: Pogledajte kako izgleda ovo čudo od stadiona

Link na izvornu vijest

Real Madrid će odigrati prvu utakmicu na renoviranom stadionu. Projekt je stajao 400 milijuna eura, a novi Bernabeu danas će imati premijeru u Primeri.

Renovacija je trajala tri godine, a stadion je dobio pomični krov, ogromne semafore i teren koji se može prilagoditi raznim sportovima, od nogometa, košarke i tenisa. Zanimljivo, u isto vrijeme se čak može igrati košarka i tenis.

Uz sve to dobio je razne trgovine, kafiće i hotel.

Realovi navijači moći će uživati u potpuno novim sjedalima i raskošnom osvjetljenju. Sve skupa pružit će jedinstveno nogometno iskustvo.

Madriđani ponosno ističu da je to stadion 21. stoljeća, primjer digitalne budućnosti. Opremljen je i videozaslonom od 360 stupnjeva.

Napravljen je impresivan sustav koji Realov stadion pretvara u arhitektonski dragulj. Travnjak se može automatski sklopiti i vertikalno naslagati u specijalnu komoru koja se nalazi ispod površine terena, tik uz najdonju etažu tribine.

Travnjak u toj dubokoj komori ima sve potrebne uvjete da ostane u savršenom stanju; od sustava prozračivanja i zalijevanja do tretmana ultraviolentnim zrakama koje simuliraju sunce.

U Realu očekuje da će novi stadion i njegovi brojni sadržaji privući još više turista, koji su i dosad u velikom broju posjećivali Realov stadion, u kojem se nalazio muzej i fan-shopp. Temeljiti obilazak stadiona donosio je Realu sjajnu zaradu. Jedna od novih atrakcija jamačno će biti i prizor rasklapanja i sklapanja stadiona.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?