Od 21. rujna kreće prikazivanje blockbustera u kino dvorani u Posušju!

Od 21. rujna kreće prikazivanje blockbustera u kino dvorani u Posušju!

Link na izvornu vijest

Pred početak rada kino dvorana s redovnim digitalnim filmskim projekcijama, koji je predviđen za 21. ovoga mjeseca, u Maglaju je održan finalni radni sastanak Mreže nezavisnih kino prikazivača i odgovornih Upravnih tijela.

Na sastanku su iznesene informacije kako je Mreža postigla dogovor i dobila podršku od strane većine tvrtki koje rade kino distribuciju na teritoriji BiH te je shodno tome predstavljena i radna lista filmskih naslova koji su u ponudi od 21. rujna do kraja godine. Na njoj se na nalazi nekoliko domaćih filmova čiju je produkciju podržala Fondacija za kinematografiju Sarajevo te svi aktualni filmski naslovi američke i svjetske produkcije koji će se naći na repertoaru kina do kraja godine.

Tijekom sastanka posebno se razgovaralo o aspektu promocije programa prikazivanja i filmova u lokalnim zajednicama u kojima kina Mreže postoje i kreću s radom. S obzirom da je ovo izuzetno važan projekt za podizanje nivoa kulture i filmske pismenosti u lokalnim zajednicama Federacije BiH, zaključeno je kako je imperativno je da se i lokalni mediji, pored krovnih medija s kojima je Mreža već u dogovorima za podršku, uključe sa svojom podrškom u smislu predstavljanja programa i filmova na repertoaru kino dvorana u svojim zajednicama.

Također, na sastanku u Maglaju održano je i predstavljanje svih operativnih protokola po kojima će raditi kino dvorane članice Mreže te sve potrebne administrativne predradnje koje Upravna tijela svih kino dvorana trebaju poduzeti u narednom periodu kako bi omogućili nesmetanu realizaciju redovnih filmskih projekcija.

Sve projekcije u obnovljenom kinu u Posušju će u pogledu slike i zvuka biti na razini kino dvorana velikih filmskih lanaca, stoga vas pozivamo da dođete i uživate u omiljenim filmskim naslovima od 21. ovog mjeseca. Točan repertoar prikazivanja donosimo uskoro!

Objava Od 21. rujna kreće prikazivanje blockbustera u kino dvorani u Posušju! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?