Pepco otvara u BiH dvije trgovine isti dan

Pepco otvara u BiH dvije trgovine isti dan

Link na izvornu vijest

Jako smo uzbuđeni što ovog mjeseca otvaramo prve Pepco trgovine u Sarajevu i jedna čekamo da dovedemo Pepco u Bosnu i Hercegovinu, rekao je regionalni direktor Pepca.

Poljski maloprodajni lanac koji nudi odjeću za obitelj i proizvode za domaćinstvo otvorit će u jednom danu, 14. rujna, dvije trgovine. 

Time će ovaj prodajni lanac otvoriti još jedno tržište nakon što je krajem pošle oznanio planove o početku poslovanja u Bosni i Hercegovini. 

Maloprodajni lanac će prve trgovine otvoriti u TC Intershop, na adresi Kolodvorska 12 i trgovačkom centru West Gate na zapadnom ulazu u Sarajevo.

– Jako smo uzbuđeni što ovog mjeseca otvaramo prve Pepco trgovine u Sarajevu i jedna čekamo da dovedemo Pepco u Bosnu i Hercegovinu. S obećanjem kvaliteta, najboljih cijena na tržištu i visoko ocijenjenom korisničkom uslugom, uvjereni smo da će naša ponuda ispuniti očekivanja i potrebe kupaca, rekao je Tomislav Bekavac, regionalni direktor Pepca, prenosi Indikator.

Pepco Grupacija stigla je bh. tržište nakon što je uspješno razvila poslovanje u Srbiji i Hrvatskoj otvorivši u obje zemlje više od 100 trgovina. Rastući maloprodajni lanac ima 3.300 trgovina u 18 zemalja Europe sa više od 16 tisuća zaposlenih, a nudi širok spektar raznovrsnih proizvoda, uključujući odjeću za djecu i odrasle, modne dodatke, igračke, dekoracije, tekstil i predmete za domaćinstvo.

Grupa Pepco upravlja i diskontnim trgovačkim lancem Poundland, a ovih dana najavila je novu akviziju.

Mediji su izvijestili da Pepco Group pregovara o preuzimanju trgovina britanskog obiteljskog trgovačkog lanca Wilko koji je zapao u teškoće. Wilko ima 400 trgovina i 12.500 radnih mjesta, a Pepco ima namjeru preuzeti oko 100.

Objava Pepco otvara u BiH dvije trgovine isti dan pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?