Tučnjava huligana na utakmici Hrvatska – Armenija

Tučnjava huligana na utakmici Hrvatska – Armenija

Link na izvornu vijest

Utakmica Armenija – Hrvatska nije prošla bez incidenata. Za vrijeme utakmice smo izvijestili o uletavanju drona sa zastavom, a onda se pojavila snimka tučnjave na tribini stadiona Vazgen Sargsyan.

Na snimci se vidi brutalni sukob nekoliko desetaka osoba i iako se ne može jasno razaznati tko je tko, informacije iz Erevana daju naslutiti kako se radi o manjoj skupini hrvatskih navijača koja se potukla s domaćinima.

Navodno se radilo o dvadesetak hrvatskih navijača koji su ušli u sukob s brojnim domaćim navijačima te su na kraju izbačeni s tribine. Neslužbeno, ima i privedenih.

Armtimes.com također piše kako se radilo o sukobu hrvatskih i armenskih navijača, ali ne donosi detalje. Portal Mamul piše je jedna osoba završila u bolnici.

Podsjetimo, Hrvatski nogometni savez je bio kažnjen i za ovu utakmicu nije smio prodavati ulaznice za naše navijače.

Unatoč tome, u Erevan je doputovalo 200-tinjak hrvatskih navijača. Neke od njih smo susreli u gradu tijekom dana, oni su svi srdačno porazgovarali i za Dnevnik Nove TV iznijeli svoja razmišljanja i prognoze glede utakmice Vatrenih, prenosi Gol.hr.

Međutim, svi su oni imali nekakva hrvatska obilježja na sebi, dok su navijači u ovom sukobu bili bez dresova i vidljivih navijačkih rekvizita.

Nadamo se kako HNS neće imati novih problema s UEFA-om zbog ovih ispada.

Objava Tučnjava huligana na utakmici Hrvatska – Armenija pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?