Široki nastavio niz odličnih rezultata, pobjeda protiv Zvijezde 09

Široki nastavio niz odličnih rezultata, pobjeda protiv Zvijezde 09

Link na izvornu vijest

Puno bolje otvaranje susreta od strane domaćina na kraju je bilo i presudno. Široki Brijeg je većinu posla odradio u prvom poluvremenu kada se tresla mreža gostiju.

Nakon slobodnjaka Ćavara u 11. minuti i poslije odbijene lopte najsnalažljiviji u kaznenom prostoru gostiju bio je Mamić.

Poslije nekoliko propuštenih prilika domaćin je do drugog gola stigao u 25. minuti kada je sve odradio sjajni Lukić i pogodio u maniru rasnih strijelaca.

Gosti su se u igru vratili na startu drugog dijela. Prelijep gol u 55. minuti postigao je Veličković nakon što je plasirao pod samu prečku.

Ostatak dvoboja je donio uglavnom uravnoteženu igru, u 80. minuti Chinedu je mogao vratiti dva gola prednosti domaćinu, ali nije uspio zabiti. Ostalo je 2:1.

Široki Brijeg je tako stigao do 13 bodova i izjednačio na prvom mjestu sa Sarajevom te će u narednom kolu upravo dočekati klub iz Sarajeva. Taj meč se igra u petak od 20 sati.

Sa druge strane Zvijezda 09 ostaje prikovana za dno tabele sa samo tri boda iz sedam utakmica i gol razlikom 10:22 te će klub iz Semberije voditi grčevitu borbu za opstanak.

Treba dodati da se na Pecaru po prvi put od odlaska vratio i Bože Vukoja, a publika na Pecari je svog bivšeg kapetana dočekala aplauzom.

Premijer liga, 7. kolo:

NK Široki Brijeg – FK Zvijezda 09 2:1 (Mamić 11′, Lukić 25’/Veličković 56′)

FK Zvijezda 09 Jelovac, Jevremović, Blažević, Jutrić, Veličković, Godswill, Milanović, Ostojić, Karaklajić, Kayode i Maksimović.

NK Široki Brijeg: Tomić, Pranjić, Šaravanja, Capan, Chinedu, Kpan, Lukić, Mamić, Musa, Čavar i Kuprešak.

The post Široki nastavio niz odličnih rezultata, pobjeda protiv Zvijezde 09 first appeared on ABCportal.info.

Objava Široki nastavio niz odličnih rezultata, pobjeda protiv Zvijezde 09 pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?