PODJELA BODOVA NA MOKROM DOCU: Tuzla izbjegla poraz!

PODJELA BODOVA NA MOKROM DOCU: Tuzla izbjegla poraz!

Link na izvornu vijest

Nogometaši Posušja i Tuzla Cityja podijelili su bodove na stadionu Mokri Dolac u okviru 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigravši neriješeno 1:1.

Plavo-bijeli su bili daleko bolji protivnik u prvom poluvremenu u kojem su kontrolirali igru te imali daleko veći broj opasnih napada.

Kao nagrada takve igre stigao je vodeći pogodak koji je bio djelo Dominika Begića u 32. minuti utakmice. Ujedno je 1:0 bio i rezultat prvog poluvremena.

Nakon samo pet minute igre u nastavku Tuzla je stigla do izjednačenja, a strijelac je bio Hodžić. Posušje nakon toga nije se uspjelo nametnuti kao u prvom poluvremenu te se uglavnom igralo na sredini terena pa do kraja susreta promjene rezultata više nije ni bilo.

Zanimljivo kako je ovo bio tek četvrti neriješeni rezultat u Premijer ligi BiH u dosadašnjih devet kola.

Posušje je večerašnjim remijem prestiglo Zrinjski i nalazi se na petom mjestu Premijer lige BiH, dok je Tuzla ostala na pretposljednjoj poziciji.

U narednom kolu Posušje gostuje Veležu, dok će Tuzla gostovati Zvijezdi 09.

Objava PODJELA BODOVA NA MOKROM DOCU: Tuzla izbjegla poraz! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?