ZASLUŽENO Novinarka Kristina Perić nominirana za “Hercegovku godine

ZASLUŽENO Novinarka Kristina Perić nominirana za “Hercegovku godine

Link na izvornu vijest

Urednica i novinarka Kristina Perić zaslužuje nominaciju

S prvim danom otvaranja nominacija za izbor “Hercegovka godine” – 2023. počele su pristizati i nominacije za Hercegovke.

Nominacije traju od 02. oktobra do 03. novembra, a glasanje je počelo danas.

Sve nominacije se primaju isključivo putem e-mail adrese [email protected] na koju je pristigla i nominacija za poznatu novinarku portala Hercegovina. info Kristinu Perić, a popratno pismo koje je pristiglo uz Kristininu nominaciju prenosimo u cijelosti:

Njezino ime je Kristina Perić, glavna je urednica, novinarka i glavna istražiteljica portala Hercegovina.info već četiri godine. To su ujedno najplodnije godine u njezinoj karijeri, i tu je pokazala svoju hrabrost, svoju energiju i ostvarila unutarnju potrebu da mijenja svijet i traži pravdu.

Uspješna karijera

Po ocjeni Društva novinara najbolja novinarka u pisanom novinarstvu u BiH u 2022. godini,

Njezini članci se nižu u rubrici Istražili smo na portalu Hercegovina.info, a mahom su rezultirali procesima i istragama.

Novinarstvom se ista bavi od 2004. kada karijeru započinje u mostarskom Dnevnom listu.

U tom razdoblju objavljuje niz članaka koji su zapaženi ne samo u zemlji, nego i u regiji, a puni i stalne rubrike poput one „na kavi sa Kristinom“.

Spremna pomoći

Od 2009. do 2019. radi u političkom tjedniku Republika, te surađuje sa mnogim medijima u zemlji i regiji.

Živi u Stocu, rođena je Mostarka, po ocu i majci Gruđanka, majka dvoje djece, novinarka već 20 godina.

Osim gore navedenog, a što nikada ne ističe u javnim istupima, sukladno onoj nek ti ne zna ljevica što radi desnica, uvijek, osobito oko blagdana uključena u akcije humanitarnog karaktera i spremna pomoći najpotrebnijima.

The post ZASLUŽENO Novinarka Kristina Perić nominirana za “Hercegovku godine appeared first on Interview.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?