Pogledajte kandidatkinje za Miss hrvatske dijaspore

Pogledajte kandidatkinje za Miss hrvatske dijaspore

Link na izvornu vijest

Izbor za Miss hrvatske dijaspore 2023. bit će održan 8. listopada u Tomislavgradu u dvorani Gospodar prstenova.

Pobjednica ovog izbora plasirat će se u finale najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj, Miss Hrvatske 2023. koje će biti održano 27. listopada u Zagrebu.

Devet natjecateljica borit će se za titulu najljepše djevojke iz dijaspore.

Program će voditi Frano Ridjan i Maja Pašalić, dok će publiku zabavljati Mate Bulić i Nikolina Pandža.

Ema Elez

Ova mlada devetnaestogodišnja Splićanka je kozmetičarka po struci. Jako voli svoj posao i uživa uljepšavati klijentice i prijateljice.

Lea Nevistić

Ova mlada dvadesetogodišnjakinja je završila ugostiteljsku školu i školu za modni dizajn, tečaj za nail art te posjeduje certifikat za vizažista.

Magdalena Fofić

Magdalena nam dolazi iz Rame i studentica je radiologije. Voli složene i komplicirane zadatke i uvijek svojom dijagnostikom nađe najbolji i najlakši put.

Margita Hrženjak

Ova mlada sedamnaestogodišnjakinja  buduća stomatologinja pohađa Zdravstveno učilište za dentalnog asistenta. U međuvremenu je završila osnovnu školu za violinu što joj je velika ljubav i rado je zasvira obitelji i prijateljima, te je usavršila nail art.

Monika Bodulović

Monika dolazi iz Travnika. Violinistica i modna dizajnerica koja na svaki način voli umjetnost, modu i kreativnost.

Natalia Jeličić

Natalia dolazi iz Cordobe u Argentini. Hrvatske korijene vuče od djeda i pradjeda. Trenutno živi u Zagrebu i uči hrvatski jezik.

Petra Rakovac

Petra  je završila Pazinski kolegij-jezičnu gimnaziju, a trenutno je na trećoj godini redovnog studija fizioterapije u Zagrebu.

Sanda Hušidić

Sanda trenutno pohađa srednju strukovnu školu Mješovitu industrijsko-obrtničku školu za pedikere/kozmetičare za zanimanje pediker u Karlovcu.

Tomislava Dukić

Tomislava dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima i zdravom životu.

Post Pogledajte kandidatkinje za Miss hrvatske dijaspore je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?