Uz ovaj jednostavan trik stan će biti topliji, a računi manji

Uz ovaj jednostavan trik stan će biti topliji, a računi manji

Link na izvornu vijest

Zimi se, nažalost, iznosi utrošeni na račune poprilično povećavaju, bez obzira na to kako se grijete.

Loša izolacija čini račune za struju većim zbog paljenja električnih grijalica, a sama sezona grijanja podrazumijeva dva do tri puta skuplje račune za grijanje nekih šest mjeseci godišnje.

Ipak, postoji jednostavan trik pomoću kojeg možete uštedjeti koju marku u novčaniku, a da vam stan bude topliji.

Zimi je veliki problem loša izolacija. Kao što postoji trik da PVC prozor prilagodite zimskom položaju i tako si osigurate topliju prostoriju i uštedite na grijanju, postoji i način da spriječite gubitak topline radijatora postavljenih na vanjskim zidovima stana.

Umjesto da toplina izlazi prema van, postavite termoizolacijsku foliju iza radijatora, da reflektirate toplinu nazad u prostoriju.

The post Uz ovaj jednostavan trik stan će biti topliji, a računi manji first appeared on ABCportal.info.

Objava Uz ovaj jednostavan trik stan će biti topliji, a računi manji pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?