U Međugorju uskoro suvremeni “Dodig tenis centar”

U Međugorju uskoro suvremeni “Dodig tenis centar”

Link na izvornu vijest

redsjednik Vlade HNŽ-a dr. sc. Nevenko Herceg primio je u četvrtak u svojemu uredu jednoga od najtrofejnijih hrvatskih sportaša, 38-godišnju tenisku zvijezdu Ivana Dodiga, člana hrvatske reprezentacije u Davis Cupu.

Hercega i Dodiga veže i dugogodišnje prijateljstvo, a hrvatski je tenisač prvoga čovjeka županijske vlade posjetio kako bi mu i službeno iskazao zahvalu za njegovu ukupnu potporu razvitku i promociji kako individualnih tako i klupskih športova ne samo u HNŽ-u nego i u BiH u cjelini.

Predsjednik Herceg nebrojeno se puta dosad osvjedočio kao prijatelj i podupiratelj športa i nas športaša, smatrajući nas ponajboljim promotorima naše zemlje. Imao sam potrebu na tomu mu reći iskreno hvala, poručio je ovaj skromni nositelj brojnih medalja i pehara s nekih od najprestižnijih svjetskih teniskih natjecanja.

Ovom je prigodom svojega domaćina upoznao i s projektom izgradnje suvremenoga ”Dodig teniskoga centra” u Međugorju koji je u pripremnoj etapi, a čiji je cilj razvoj i puna afirmacija ovoga športa kako među stasalim ljubiteljima tenisa tako i među mladim ljudima koji će imati gdje razvijati svoj dar.

Pozdravivši ukupnu predanost i napore koje u razvitak svoje blistave karijere Ivan ulaže već puna tri desetljeća, predsjednik Herceg je naglasio kako, i kao hrvatski reprezentativac, ovaj tenisač nikad nije zaboravio svoje podrijetlo, svoje Međugorje, Brotnjo, Mostar i Hercegovinu.

Njegovo odricanje, upornost i rezultati koji ostaju trajati jesu i trebaju biti uzor i svjetionik svima nama, a posebno mladim naraštajima koji se tek izgrađuju i u športu i u životu uopće. Raduje me svaki susret s Ivanom, bilo da je službeni ili onaj kada se, u opuštenoj atmosferi, ponekad pogledamo preko mreže, komentirao je dr. Herceg, objavljeno je na službenim stranicama Vlade HNŽ-a.

posusje.info

Objava U Međugorju uskoro suvremeni “Dodig tenis centar” pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?