POZIRALA S DEČKOM NA PROSLAVI PA SE ŠOKIRALA KAD JE GODINAMA KASNIJE VIDJELA KO JE U POZADINI

POZIRALA S DEČKOM NA PROSLAVI PA SE ŠOKIRALA KAD JE GODINAMA KASNIJE VIDJELA KO JE U POZADINI

Link na izvornu vijest

POZIRALA S DEČKOM NA PROSLAVI PA SE ŠOKIRALA KAD JE GODINAMA KASNIJE VIDJELA KO JE U POZADINI

Na snimci se vidi fotografija iz 2019. na kojoj pozira s bivšim dečkom na proslavi u jednom restoranu, a sada je na fotografiji u pozadini primijetila zanimljiv detalj. Iza nje za stolom sjedi njezin sadašnji dečko. Dakle, nisu se ni znali na toj proslavi, a sudbina ih je spojila.

  • Moj dečko u pozadini na nekim fotografijama iz 2019., a mi se nismo upoznali do 2021. – napisala je uz video.
  • Ovo me i dalje šokira – stoji u opisu videa.
  • Teorija nevidljivih niti – spominjala se u brojnim komentarima gledatelja, a neki su i podijelili svoja iskustva.
  • Moj muž je u pozadini snimke s rođendana moje najbolje prijateljice kad smo bile djeca – napisala je jedna pratiteljica.

Naime, prema teoriji nevidljivih niti svemir je povezan s nitima sudbine. Poput istočnoazijske ideje o crvenoj niti koja spaja ljude koji se trebaju sresti, bez obzira na sve, prema The Minds Journalu.

Ipak, bilo je i onih koji nisu pobornici ove teorije i nisu impresionirani.

  • Gotovo kao da živite u istom gradu, zar ne? – glasio je komentar.

(J. list/ I.S.)

Pogledajte snimak OVDJE.

@geo__harris1202 This still blows my mind 🤯 #boyfriend #fyp ♬ Ev3ry0ne i5 always c0nnect3d – :/

The post POZIRALA S DEČKOM NA PROSLAVI PA SE ŠOKIRALA KAD JE GODINAMA KASNIJE VIDJELA KO JE U POZADINI first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?