Izvrsna igra Izviđača u Vogošći

Izvrsna igra Izviđača u Vogošći

Link na izvornu vijest

Izvrsna igra Izviđača u Vogošći

Rukometaši Izviđač Agrama odigrali su i drugu utakmicu u ovogodišnjem natjecanju BH Telecom Premijer lige s dramatičnim završetkom. Naime, u sklopu 2. kola BH Telcom premijer lige „Skauti“ su gostovali u Vogošći, gdje su odigrali jednu odličnu utakmicu i na kraju remizirali s istoimenim protivnikom. „Skauti“ su skoro tijekom cijele utakmice imali rezultatsku prednost, ali ne veću od tri pogotka. Međutim, u posljednjoj minutu susreta Vogošća je imala napad za pobjedu iako su „Skauti“, samo koju minutu ranije, imali dva gola prednosti (30:32, 58. minuta). Na kraju rukometaši Izviđača su se obranili, ali za napad im je ostalo samo par sekundi tako da je utakmica završila s rezultatom 32:32.

Izviđač je poveo pogotkom Edvina Dželilovića, koji je tako nagovijestio svoju sinoćnju odličnu predstavu. Do 10. minute igralo se u ritmu gol za gol, „Skauti“ bi poveli, a Vogošća bi izjednačila. Od 10. do 13.minute Izviđač, serijom 3:0, (Odak, Dželilović, Šaravanja), prvi put, ima prednost od tri pogotka. Prednost od tri gola „Skauti“ održavaju do 17. minute, ali od 17. do 25. minute Vogošća, serijom 4:1, poravnava rezultat na 13:13. Do kraja poluvremena, ponovno se igra u ritmu gol za gol, tako da se na poluvrijeme odlazi s rezultatom 16:16.

U drugom poluvremenu sve do 40. minute Izviđač i Vogošća su izmjenjivali u vodstvu, ali ne većem od 1 gola. Od 40. do 43. minute „Skauti“, serijom 3:0, dolaze do prednosti od dva gola (23:25). Vogošća u 47. minuti smanjuje na gol zaostatka, ali Ivano Pavlović i Edvin Dželilović pogađaju tako da u 48. minuti ponovno ima 3 gola viška. Vogošća odgovara svojom serijom i u 50. minuti rezultat je ponovno u egalu (28:28). Izviđač u 55. i 58. minuti ima prednost od dva gola (29:31 i 30:32), ali na kraju zbog nekoliko promašaja „Skauti“ su se morali u posljednjoj minuti braniti kako Vogošća ne bih došla do pobjede. „Skauti“ s prikazanom igrom moraju biti zadovoljni jer su pokazali uspon forme, a i došli do jednog boda protiv odličnog protivnika na njegovom parketu.

U redovima „Skauta“ najefikasniji je bio Edvin Dželilović s 10 golova uz odličnu realizaciju (12:10). Vrhunsku predstavu prikazao je Filip Odak s devet pogodaka uz fantastičnu realizaciju (9/10). Ivano Pavlović je postigao 4, a Marijan Šaravanja 3 pogotka. Aldin Alihođić obranio je 7, a Haris Suljević 4 udarca protivničkih rukometaša.
U redovima Vogošće najefikasniji je bio Ombaša s 8, Đapo je postigao 7, a Memić i Baraković po 5 pogodaka.
Sljedećeg tjedna „Skautima“ slijede europski izazovi. U utorak u 20:45 slijedi 1.kolo EHF Europske lige i susret u Bukureštu protiv Dinama koga vodi bivši trener Barcelone Xaviar Pascual, a u rosteru momčadi iz Bukurešta su Luka CindrićAnte Kuduz, srpski reprezentativci CuparaKukić, Francuz Cedric Sorhaindo, egipatski reprezentativac Zeinelabedin Ali i mnogi drugi sjajni rukometaši.

BH Telecom premijer liga BiH, sezona 2023/2024, 2. kolo.
Vogošća, 13.10.2023. u 18:00 sati.

RK Vogošća – RK Izviđač Agram 32:32 (16:16)

Vogošća, Dvorana KSC „Amel Bećković“, 300 gledatelja.
Suci: Sebastijan Karan i Ognjen Danilovi.
Nadzornik: Vladimir Jović (Tuzla).

RK Vogošća: Čordalija, Kadrić, Đapo 7, Trapara, Mutapčić, Tahirović, Ombaša 8, Čabarabdić, Jelačić 1, Memić 5, Šestan, Burić , Baraković 5, Omanović, Džemidžić, Zulfić 3/1.
Trener: Enes Skopljak.

RK Izviđač: Alihodžić (7 obrana), Suljević (4 obrane), Vukšić, Lukenda 1, Odak 9, Ljubić 2, Dedić, Dželilović 10/1, Šimić 2, Bubalo, Šaravanja 3, Pavlović 4, Ćeško 1, Kovač, Bebek, Lasić.
Trener: Toni Čolina.

Isključenja: Vogošća 10 minuta, Izviđač 12 minuta.
Sedmerci: Vogošća 1/1, Izviđač 1/1.

Objava Izvrsna igra Izviđača u Vogošći pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?