Policijske agencije u BiH podigle razinu zaštite

Policijske agencije u BiH podigle razinu zaštite

Link na izvornu vijest

Ministar sigurnosti u Vijeću ministara Nenad Nešić rekao je sinoć  kako su mjere sigurnosti u BiH podignute na veću razinu zbog bstraha od eventualnog prelijevanja krize s Bliskog istoka.

Prema informacijama “Avaza”, policijske agencije u BiH, predvođene Direkcijom za koordinaciju policijskih tijela BiH, povećale su razinu zaštite određenih državnih institucija.

Radi se o mjerama opreza zbog novonastale situacije na Bliskom istoku, ali i događanjima u Europi.

Također, radi se na procjenama eventualnih prijetnji i svi su u koordinaciji.

SIPA je također, kako je rečeno za Avaz, spremna za bilo kakve prijetnje.

Francuska Generalna direkcija za civilno zrakoplovstvo priopćila je jučer kako su sigurnosna upozorenja izdana na osam zračnih luka u toj zemlji, dok je Slovenija podigla procjenu ugroženosti od terorizma na srednju razinu, što je treći od pet razina opasnosti, a i Austrija je podigla razinu terorističke opasnosti na četvrtu razinu i donijela odluku da u sljedećem razdoblju gotovo 200 vojnika izađe na ulice, prvenstveno Beča.

Avaz.ba

The post Policijske agencije u BiH podigle razinu zaštite appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?