Dinamu drakonska kazna zbog ustaških pjesama na tribini

Dinamu drakonska kazna zbog ustaških pjesama na tribini

Link na izvornu vijest

Kažnjen je i zato što su gostujući navijači (BBB) od 63. do 66. minute skandirali “Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom – hrvatski dom…”

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 12. kola, piše Index.hr.

HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 12. kola Istra 1961 – Rijeka gostujući navijači (Armada) u 25. minuti zapalili jednu baklju te u 60. minuti devetnaest baklji, od kojih su jednu baklju bacili na travnjak izvan terena za igru čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.850 eura.

NK Istra 1961 se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 12. kola Istra 1961 – Rijeka gostujući navijači (Armada) u 25. minuti zapalili jednu baklju, u 60. minuti devetnaest baklji, od kojih su jednu baklju bacili na travnjak izvan terena za igru te jer su domaći navijači Demoni u 70. minuti zapalili pet baklji i četiri dimne bombe, što je sve bačeno u teren za igru, zbog čega je sudac prekinuo igru u trajanju od jedne minute, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini 1.250,00 eura.

Kažnjeni Hajduk i Gorica

HNK Hajduk se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 12. kola Hajduk – Osijek domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini, zapalila po jednu baklju u 3., 6., 13. i 90+3. minuti, po jednu bljeskalicu u 12. i 24. minuti, u 25. minuti jednu dimnu kutiju, od 29. do 39. minute devet baklji i dvije bljeskalice, od 54. do 63. minute tri baklje i tri dimne kutije, u 66. minuti sedamdeset baklji i devet bljeskalica te u 75. i 76. minuti četiri baklje i dvije dimne kutije, a što je sve dogorjelo na tribini, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini 10.000 eura.

HNK Gorica se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 12. kola Gorica – Dinamo, gostujući navijači na istočnoj tribini u 53. i 63. minuti zapalili po jednu bljeskalicu, te od 78. do 80. minute zapalili deset dimnih kutija i više od dvadeset i pet bljeskalica koje su dogorjele na tribini, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se temeljem istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1000 eura.

Dinamu velika kazna zbog ustašovanja

Boysa GNK Dinamo se kažnjava zato što su na prvenstvenoj utakmici 12. kola Gorica – Dinamo gostujući navijači na istočnoj tribini u 53. i 63. minuti zapalili po jednu bljeskalicu, te od 78. do 80. minute zapalili deset dimnih kutija i više od dvadeset i pet bljeskalica koje su dogorjele na tribini, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 1600 era.

Kažnjen je i zato što su gostujući navijači (BBB) od 63. do 66. minute skandirali “Boj se bije, bije, ustaški se barjak vije za slobodu i za dom – hrvatski dom…”, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 17.000 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 18.000 eura.

posusje.info

Objava Dinamu drakonska kazna zbog ustaških pjesama na tribini pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?