Klara Buntić danas na saslušanju u brakorazvodnoj parnici: Denis je ukrao djetetovu putovnicu i moju iskaznicu

Klara Buntić danas na saslušanju u brakorazvodnoj parnici: Denis je ukrao djetetovu putovnicu i moju iskaznicu

Link na izvornu vijest

Klara Buntić danas na saslušanju u brakorazvodnoj parnici: Denis je ukrao djetetovu putovnicu i moju iskaznicu

Novinari 24sata razgovarali su danas s Klarom Buntić, suprugom Denisa Buntića. Otkrila je kako su bivšem rukometašu izrečene nove dvije mjere, pored postojećih.

Ukrao je moje i djetetove dokumente, kaže nam Klara Buntić, supruga bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca koja ga je 22. rujna prijavila zbog nasilja u obitelji. Kako je već poznato, prijavila ga je da ju je pretukao u obiteljskoj kući u kojoj su živjeli s devetomjesečnim sinom. Tijekom pretresa kuće, policija mu je pronašla cijeli arsenal oružja, uključujući automatske puške i zolje. Svejedno, sud u Ljubuškom na kojem mu godinama radi majka, odlučio je da ne mora u pritvor. U međuvremenu, objavljen je mučan audiozapis na kojem se čuje kako Buntić mlati suprugu, ali i dalje je na slobodi. Unatoč žalbama tužiteljstva, sud u Ljubuškom i dalje ustraje na tome da ne mora iza rešetaka.

Klara nam kaže da je upravo počeo proces razvoda. Ona je saslušana jutros, a njega bi trebali saslušati tek kasnije.

– Dokumenti su ostali kod njega, ne želi ih vratiti. Sve službe koje su mogle otići po dokumente su pokušale otići po njih, a on ih nije htio vratiti. Radi se o putnim ispravama. Djetetova putovnica i moja osobna iskaznica. Komplicira situaciju maksimalno – kaže nam Klara.

– Bila sam na psihološkom vještačenju, odrađujem sve što slijedi. Ni njega ni njegovu obitelj nije briga za dijete. Nitko od njih se ne javlja oko djeteta. Zanemaruju ga u potpunosti. Usput, izrečene su mu još dvije mjere, osim one zabrane prilaska i javljanja policiji. Izrečeno mu je da mora na psihosocijalno liječenje i liječenje od ovisnosti – ispričala je Klara Buntić za 24sata.

Objava Klara Buntić danas na saslušanju u brakorazvodnoj parnici: Denis je ukrao djetetovu putovnicu i moju iskaznicu pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?